Regulament Forum

In jos

Regulament Forum Empty Regulament Forum

Mesaj Scris de Magic_White_Wolf la data de Dum Oct 11, 2009 4:43 pm

Acest forum este in concordanta cu 18 U.S.C. 2257. Membrii si persoanele care apar pe acest forum au sustinut si garantat obligatoriu in momentul inscrierii pe site-ul Illusion4U faptul ca au peste 18 ani. Cu toate acestea, nu putem avea garantia ca fiecare membru se incadreaza in limita de varsta. Nu ne asumam responsabilitatea pentru utilizarea sau accesarea forumului de catre persoane minore.

Iti recomandam sa citesti cu atentie acest Regulament. El stabileste termenii si conditiile in care iti punem la dispozitie serviciile noastre prin intermediul Forumului Illusion4U.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand:


1. Regulile de utilizare;
2. Aspectul, optiunile, facilitatile forumului.

Orice schimbari survenite vor fi vizualizate in mod direct de catre utilizatori sau anuntate pe topicele dedicate sau prin alte metode, in functie de decizia noastra si de importanta modificarilor.
Continuarea utilizarii forumului de catre membrii ce au luat la cunostinta de eventualele modificari este echivalenta cu acceptarea automata a modificarilor.
Recomandam citirea cu regularitate a anunturilor postate de echipa acestui forum pentru a fi la curent cu ultimele modificari.

CONDUITA ONLINE

1. Esti unic si direct responsabil pentru continutul informatiilor introduse de tine pe forum;
2. Nu vei introduce pe forum materiale jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violeaza in orice fel drepturile partilor implicate;
3. Vei utiliza serviciile oferite de forum in conformitate cu Regulamentul;
4. Nu vei introduce pe forum fotografii care contin materiale ce ii pot ofensa pe alti utilizatori, informatii confidentiale sau care au copyright. Administratorii/Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge orice fotografie care nu respecta aceste restrictii;
5. Nu vei insinua ca anumite informatii introduse de tine pe forum sunt furnizate de noi, fara a avea acordul nostru prealabil;
6. Nu vei introduce pe forum, nu vei distribui sau reproduce materiale care au copyright, sunt marci inregistrate sau alte informatii confidentiale fara acordul prealabil al proprietarului;
7. Nu vei sterge informatiile despre copyright, drepturi de autor sau orice alte informatii din materialele incluse pe forum;
8. Nu vei modifica, copia, traduce, vinde, adapta nici un material sau parte din acest forum, indiferent de scopul urmarit;
9. Esti singurul raspunzator de relatiile tale cu ceilalti utilizatori. Administratorii/Moderatorii isi rezerva dreptul, dar fara a avea obligatia, de a monitoriza eventualele dispute dintre utilizatori si de a interveni, luand masurile de rigoare.
Pentru incalcarea oricarei din regulile mentionate mai sus Administratorii/Moderatorii forumului isi rezerva dreptul sa iti baneze contul temporar sau permanent.
Administratorii/Moderatorii au dreptul sa stearga sau sa modifice materialele sau datele introduse de catre utilizatori, in scopul imbunatatirii continutului forumului.

REGULI DE BUNSIMT.

1. Limba acceptata pe acest forum este limba romana si/sau engleza. Va rugam sa evitati folosirea de prescurtari tip Messenger, SMS si, pe cat posibil, greselile gramaticale.
2. Nu vor fi acceptate postarile al caror continut il reprezinta DOAR unul/mai multe emoticon-uri. Totusi suntem fiinte evoluate si ne exprimam prin cuvinte parerile, nu prin semne. Aceste postari vor fi sterse de catre Administratorii/Moderatorii forumului.
3. Nu vor fi acceptate postarile duble (postarea in cadrul aceluiasi topic a doua raspunsuri, unul dupa altul), decat daca au trecut 24 de ore de la prima postare si considerati ca ati mai avea ceva de spus in legatura cu subiectul respectiv (oricum, aveti posibilitatea editarii postarii anterioare) si doriti sa il readuceti in centrul atentiei. Practic este vorba de o coerenta a topicelor de discutii. Exceptie fac Subiectele gen Proza, Poezie, Muzica, Video, Bancuri, etc., unde pot fi facute postari consecutive, dar nu intr-un mod exagerat.
4. Postarile gen copy/paste. Dupa postarea lor rugam editarea acestora, in sensul vizibilitatii (uneori pot apare cu caractere mai mici decat cele uzuale) si a comprimarii lor (in sensul eliminarii spatiilor prea mari dintre randuri si/sau a randurilor prea scurte, uneori formate doar dintr-un singur cuvant) . Aceste probleme pot apare tocmai datorita copy/paste. Postarile care nu vor respecta aceasta regula vor fi sterse de catre Administratorii/Moderatorii acestui forum.
5. Cand doriti sa deschideti un subiect, verificati daca nu exista deja un topic de acelasi gen. Postarile care nu vor respecta aceasta regula vor fi mutate/sterse (dupa caz) de catre Administratorii/Moderatorii acestui forum.
6. Topicele din categoria Jocuri si altele de acest gen vor fi sterse periodic, in locul lor urmand sa fie deschise altele, cu aceleasi subiecte.
7. Orice postare care contine mesaje de rasism, ura, ilegalitati sau injurii (in general sau la adresa unui alt utilizator) sunt interzise pe forum. Trebuie sa respectam faptul ca alte persoane pot avea opinii/orientari diferite fata de cea pe care o avem fiecare dintre noi. Totusi, daca sunteti in conflict cu alta persoana, folositi mesageria privata sau topicul Ringul de box, dar cu pastrarea unui limbaj civilizat, blocarea (ignorarea) sau raportarea catre Administratori/Moderatori. Forumul nu este un camp de batalie, ci o comunitate unde schimbam idei, pareri, opinii si ne cunoastem mai bine. Postarile care nu vor respecta aceasta regula vor fi sterse imediat de catre Administratorii/Moderatorii acestui forum, iar utilizatorul respectiv va fi bann-at pe o perioada stabilita in functie de gravitatea postarii.
8. Administratorii/Moderatorii acestui forum nu au obligatia de a edita (corecta) postarile utilizatorilor. Activitatea lor e voluntara si au alt rol aici, in sensul administrarii, a remedierilor disfunctionalitatilor care pot sa apara si a cautarii si implementarii de noi optiuni ptr. acest forum. In plus, sunt si ei utilizatori si au dreptul sa citeasca si sa posteze pe subiectele de aici, nu sa isi piarda vremea cu diverse corectari ale celorlalti.
9. Orice sugestie, reclamatie, problema tehnica, nelamurire in legatura cu modul de intrebuintare a optiunilor acestui forum, vor fi postate pe topicele dedicate, nu trimise pe e-mail, messenger, mesageria privata, telefon, etc., Administratorilor/Moderatorilor acestui forum. In felul acesta, informatiile solicitate vor fi accesibile tuturor.

INFORMATII ONLINE

Opiniile, sfaturile, declaratiile, ofertele sau orice alte informatii existente pe forum apartin in exclusivitate utilizatorului care le-a introdus. Acesta este singurul raspunzator pentru veridicitatea lor. Echipa acestui forum nu garanteaza ca aceste informatii sunt reale, clare sau folositoare si nici nu este responsabila pentru opiniile exprimate de membrii forumului. De asemenea, nu suntem responsabili pentru eventualele pierderi sau neplaceri cauzate unor membri care s-au bazat pe aceste informatii.

AVERTISMENT IMPORTANT.

Este posibil ca alti membri sa iti transmita in privat materiale jignitoare, agresive sau obscene. De asemenea, este posibil ca alti utilizatori sa obtina informatii confidentiale despre tine si sa le foloseasca pentru a te hartui sau jigni. Echipa acestui forum nu este responsabila pentru decizia ta de a dezvalui anumite informatii personale pe forum. Te sfatuim sa selectezi cu grija informatiile pe care le pui la dispozitia celorlalti membrii.
Echipa Forumului Illusion4U isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia, de a tine o evidenta a tuturor materialelor introduse pe forum si de a interveni, dupa caz.

POLITICA COPYRIGHT.

Toti utilizatorii trebuie sa respecte drepturile de proprietate si intimitate ale celorlalti membri. Odata cu introducerea pe forum a unui material, garantezi ca ai drept de proprietate asupra lui sau ca ai aprobare din partea proprietarului. In cazul fotografiilor introduse de tine forum, prin prezentul acord accepti sa ne cedezi dreptul de copyright asupra lor. In cazul in care constati ca o copie a unui material personal este disponibila pe forum fara acordul tau sau ca a fost incalcata legea copyright-ului, te rugam sa ne informezi mentionand o descriere a materialului respectiv si unde poate fi gasit pe forum.

RECLAMATII

Pentru rezolvarea eventualelor reclamatii referitoare la serviciile oferite de forum contacteaza Administratorii/Moderatorii Forumului Illusion4U.

PREVEDERI GENERALE

Respectarea prezentului Acord stabilit in termenii si conditiile de mai sus este obligatorie pentru toti utilizatorii, fara exceptie. Orice incalcare a acordului este sanctionata in functie de decizia noastra si poate conduce oricand la interzicerea accesului pe forum.

_________________
\"Eu sunt Oricine si Nimeni… Oriunde si Nicaieri... Dispar ca Ceata si Invalui ca Lumina... Spune-mi... RETOR... Sau al 13-lea OM!\"
Magic_White_Wolf
Magic_White_Wolf
Diamond
Diamond

Respectarea regulilor : Regulament Forum 111010
masculin Rac Cocos
Varsta : 50
Localizare : Romania, Bucuresti, Oriunde si Nicaieri.

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum